Kviste produktion

 

 

 

 

       
 
   
       

Kvistene udføres på vores værksted i Gesten belligende mellem Kolding og Esbjerg.

Kvistene produceret under kontrollerede forhold - i henhold til vores standardbeskrivelser.
Kvistelementerne opbygges som standard af C24 spærtræ med 18mm Basalit frydsfiner som underlag for skot og siderender.


Udvendigt beklædt med 23 x 100 mm seksta ru brædder med 4-7 mm mellemrum som underlag for zink,
18 x 50mm  afstandsliste som ventilationsspalte og 9mm vindgips. Indvendigt 100 mm isolering, dampspærre og  forskalling.

Beklædning af kvistene udføres efter kundens ønske, Kviste Kompagniet Vesterbæk tilbyder beklædning med Zink i både blank og patineret fra Vm zinc.Derudover, kobber, tombak, aluminium, glas, Komposit eller træ som standard.

Som underlag for tyndplade bruges ru bræddeforskalling. Ved at anvende bræddeforskalling som underlag til metal beklædning øges bygbarheden og de bygningsfysiske problemer overvindes lettere.

Der er gode langtidserfaringer med underlag af ru, ubehandlede brædder af fyr eller gran. Ruheden fremmer opsugning af vand på beklædningens bagside og bidrager erfaringsmæssigt til at sikre et spredt, jævnt fordelt luftrum mellem beklædningen bagside og bræddeunderlaget.

Bræddernes marvside lægges mod det bagvedliggende ventilerede hulrum, idet splitveddet er bedst til at optage eventuel kondens på beklædnings bagside.

Kondensen på bagsiden af beklædningen opsuges i de ru brædder og bortventileres via hulrummet mellem brædder og isolering.

Hos Kviste Kompagniet Vesterbæk tilsikres ventilationen af konstruktionen ved udnyttelse at den såkaldte skorsteneffekt, gennem lufttilgang ved kvistfoden op i flunken til kvistaget og med evt. forbindelse med hovedtages ventilering.

Hent inspiration i vores kviste slideshow på forsiden eller i vores galleri


Kviste Kompagniet Vesterbæk
Hovedgaden 43
6621 Gesten
DK
tlf 75 55 74 78
kontakt@vesterbek.dk
© 2018 by Kviste Kompagniet Vesterbæk
All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb